美爱网

华华 05-27 05:56 楼主
港人至爱偷情地

以突破性的主题,深入探讨追女仔的心态及手法

一男一女情到浓时,难免要搵地方温存一番,若果两人都冇自己地方都几麻烦。以往可能要去时钟酒店,但始终唔系咁多人接受到。今时今日偷欢之地已经唔再系得九龙塘咁寡,起码可以去离岛度假屋,手头鬆动o既,仲可以去大酒店添,而且呢种地方各项设施、交通同价钱都几吸引,有兴趣真系大可以试试。

青年至爱度假屋

要讲偷欢胜地,又点能够唔提离岛度假屋呢!相对往日,度假屋对偷欢男女o既吸引力已经大不如前,就算大屿山现在可以搭车入去,始终距离太远,唔系太适合繁忙o既香港人。平日收费约为二百至三百元,对年轻人黎讲算系几吸引。另外,大屿山梅窝同长洲都有时钟度假屋,平日价钱只系五、六十元。若果去长洲仲可能再平o的,是关依照仲有好多人怕「果味o野」嘛!就算计埋船费车钱,两个人最贵都系约四、五百蚊。度假屋o既好处系可以鱼目混珠,起码冇去酒店同时钟别墅咁尴尬啦!郊外地方又可以玩其他户外活动,最适合年轻而又时间多o既情侣。最紧要系唔怕畀人撞见,就算遇到熟人,都可以话同班Friend入黎宿营,咁就冇有怕啦!推介大屿山梅窝「海×度假酒店」,套房式设计,有晒VCD机,大可以边睇边做,而且装修都算新,平日去算系好抵。

富贵偷欢大酒店

其实酒店房比以前平左好多,有好多大概五百蚊已经可以搞掂,七百蚊套餐仲包埋自助餐添!咁样价钱好多人都负担得起,唔再系富豪级享受。某个地处旺区o既酒店,更特设时租方便大家,够晒悭时间。交通方便系一个好「正」因素,事关酒店通常地处市中心,偷欢男女大可以Wet餐饱,先至返酒店,又冇去九龙塘时钟酒店咁明刀明枪。酒店入面,又有泳池健身室等设备,大可以o系房玩完再出黎做运动。始终酒店o既消费都系各类偷欢场地中最贵o既,较适合一群略有经济基础,而又未有自己地方o既男女偷欢之用。

别墅最o岩中年人

九龙塘o既时钟酒店,其实收费一律都唔贵,一间普通房,过夜(11:00pm至翌日2:00pm)四百六,时钟每五个钟三百四十二蚊(资料由根德小筑提供),一般人都负担得起。据负责人表示,时钟酒店人客路,以三、四十岁居多,一般后生仔女好少去。不过九龙塘交通唔算方便,计你「打的」入去,条数都成五旧水玩一晚。加上九龙塘最多时钟酒店系人都知,你入去搞乜啦,假若唔好彩畀熟人撞到正都事少,畀妹妹畀阿妈见到就大获喇,所以o系呢度偷情o既年轻人就较少。

而且九龙塘除左匿埋o系房开波之外,周围连七仔都搵唔到一间,其实都几唔方便。不过呢o的时钟酒店依家都做到几高水淮。电视、拖鞋乜都有,好似酒店咁,仲有特别房,装修到好似森林呀、山洞咁,如果为左纯粹搞o野,呢度都几多花臣玩。

扫一扫二维码,关注微信查看情感资讯。
挽回男朋友、挽回老公、挽回爱情、一对一案例分析、解决爱情难题
回复 使用道具 举报

上一篇:追女生的技巧之如何追女大学生
下一篇:追男人的技巧

关注美爱微信,一对一案例分析,解决爱情难题
美爱:专注 恋爱、婚姻、情感的平台

盼翠 06-08 09:17 沙发
我在尘世间默默无闻,你在菜市场颠倒众生。
回复 支持 反对 使用道具 举报
素净 07-28 07:34 板凳
我要去香港shopping
回复 支持 反对 使用道具 举报
热门标签
相关主题